Бутерброди з крабовими паличками: рецепти з фото покроково

Як приготувати бутерброди з крабовими паличками

Для прикраси святкового столу нерідко використовуються бутерброди, до складу яких входять крабові палички. Готується така закуска швидко, а виглядає дуже ефектно, апетитно і дорого.

Рецепт бутербродів з крабовими паличками і сиром

Смачно і швидко нагодувати гостей можна за допомогою простих бутербродів, для яких потрібні такі інгредієнти:

  • 140 г паличок охолоджених крабових;
  • 300 г французького батона;
  • 100 г сиру;
  • 50 г легкого майонезу;
  • петрушка і зелений лук — для прикраси.

Час приготування закуски: 15 хвилин.

Калорійність: 250 ккал/100 р.

Хліб тонко нарізати і підсушити на сковороді або в тостері. Натерти сир і палички, перемішати, з’єднати з майонезом. Зелень подрібнити за допомогою гострого ножа. На хліб рівномірно викласти крабово-сирну суміш, прикрасити цибулею і петрушкою і відразу подавати на стіл.

Закуска з плавленим сиром і крабовими паличками

Смак крабового м’яса стає ще більш насиченим в поєднанні з ніжним плавленим сиром. Для приготування бутербродів знадобляться такі компоненти:

  • 300 г хліба (тостерного);
  • 150 г крабових паличок (охолоджених);
  • 2 часникові часточки;
  • 100 г сиру (плавленого з вершковим смаком).

Час приготування: 20 хвилин.

Калорійність: 230 ккал/100 р.

Хліб підсушити в тостері до золотистого відтінку, натерти часником і розрізати кожен шматочок на чотири квадрати. Сир натерти і змішати з дрібно порізаними паличками і майонезом (майонез і плавлений сирок можна замінити вершковим сиром). Отриману масу поперчити, намазати на хліб і прикрасити за смаком, наприклад, зеленню, кружечками свіжого огірка.

За темою:  Млинці з курячої печінки, яловичої: рецепти з покроковим фото

Бутерброди з крабовими паличками і огірком

Замінити звичний салат зі смаком краба можна оригінальними закусочними бутербродами. Для створення простого у приготуванні страви слід підготувати такі продукти:

  • 180 г паличок зі смаком краба;
  • 100 г сиру (сирного);
  • 1 великий огірок;
  • 1 французький батон;
  • кілька гілочок кропу.

Час приготування холодної закуски: 15 хвилин.

Калорійність бутербродів: 190 ккал/100 р.

Для бутербродной маси необхідно очистити огірок від шкірки і натерти. Подрібнити На тертці і м’ясо зі смаком краба. Кріп дрібно нарізати. Всі інгредієнти з’єднати, поперчити за смаком і намазати на нарізаний скибочками батон. Суміш можна кілька днів зберігати в холодильнику, використовуючи, наприклад, для бутербродів на сніданок.

Канапе з яйцем, крабовими паличками і кукурудзою

Яйця і м’ясо зі смаком краба — безпрограшне поєднання для холодних закусок. Для створення по-справжньому ефектного страви потрібні такі продукти:

  • 200 г якісного замінника крабового мяса;
  • 2 яйця;
  • 5-6 ст. л. консервованої кукурудзи;
  • 3-4 ст. л. сметани або домашнього майонезу;
  • зелень для прикраси;
  • батон.

Час приготування: 20 хвилин.

Кількість калорій: 220 ккал/100 р.

Яйця зварити, охолодити в холодній воді і очистити. Помістити їх разом з паличками в чашу блендера і подрібнити. Додати в отриману суміш сметану, посолити і поперчити (за бажанням). Цією масою змастити скибочки хліба і щедро прикрасити бутерброди консервованою кукурудзою і гілочками кропу і петрушки.

Ароматна гаряча закуска з крабовим смаком

Для любителів гарячих закусок є прекрасна альтернатива піци або гарячим тарталеткам з ковбасою. Для приготування гарячих бутербродів з крабовими паличками знадобляться наступні доступні продукти:

За темою:  Слойки з листкового дріжджового тіста: домашні рецепти з фото
  • 8 крабових великих паличок;
  • 3 яйця;
  • 100 г сиру (твердого);
  • 1 зубок часнику;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • зелень;
  • сіль і перець;
  • 50 г вершкового масла;
  • багет.

Час приготування закуски: 30 хвилин.

Кількість калорій: 250 ккал/100 р.

М’ясо зі смаком краба подрібнити, яйця зварити круто і натерти на середньої або дрібної тертці. Подрібнити на тертці сир, часник пропустити через прес. Змішати всі компоненти, посолити. Багет нарізати і змастити маслом. Рівномірно розподілити намазки по хлібним скибочкам , посипати сиром і помістити в розігріту до 1800С духовку на 10 хвилин (до легкого зарум’янювання). Прикрасити свіжою зеленню.

Канапе з помідорами і крабовими паличками

Яскраво, по-літньому свіжо і незвично виглядають закусочні канапе з м’ясом краба і свіжими помідорами. Мінімальний набір продуктів. Це:

  • 200 г паличок охолоджених крабових;
  • 3 помідори;
  • 50 г вершкового масла;
  • петрушка для прикраси;
  • 50 г майонезу;
  • батон.

Час приготування закуски: 15 хвилин.

Калорійність: 158 ккал/100 р.

Помідори нарізати тонкими кружечками, палички — великою соломкою. Половинки скибочок батона змастити маслом. Зверху розмістити гурток помідора і віяло з крабовою соломки. Прикрасити змійкою з майонезу і свіжою петрушкою.

Бутерброди з ківі і крабовими паличками

Урізноманітнити святковий стіл допоможуть незвичайні і апетитні канапе, до складу яких входить яскравий ківі. Для цієї страви слід підготувати інгредієнти, які є практично в кожному холодильнику:

  • 100 г крабових розморожених паличок;
  • 2 яйця;
  • 2 ківі;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 2 зубчики часнику;
  • 70 г твердого сиру;
  • багет.
За темою:  Курка по-італійськи (Каччиаторе, суп, салат): рецепти з фото

Час приготування закуски: 15 хвилин.

Калорійність: 175 ккал/100 р.

Яйця відварити. Подрібнити На тертці заморожене крабове м’ясо, очищені яйця і сир. Розчавити часник. З’єднати всі компоненти перемішати і на смак заправити майонезом. На скибочки багета намазати бутербродную масу і зверху розмістити колечка очищеного від шкірки ківі.

Канапе з маслинами і крабовим м’ясом

Ефектна і проста в приготуванні закуска стане прикрасою самого вишуканого святкового столу. Знадобляться наступні продукти:

  • 1 батон;
  • 100 г сиру (твердого);
  • 50 гр маслин (обов’язково без кісточок)
  • 1 яйце;
  • 100 г крабових охолоджених палиць;
  • 20 мл соняшникової олії без запаху;
  • половина пучка кропу;
  • сметана і майонез для заправки бутербродной маси.

Приблизний час приготування: 25 хвилин.

Калорійність закуски: 210 ккал/100 р.

Батон нарізати і обсмажити в олії до рум’яної скоринки з двох сторін. Яйце відварити і почистити. Крабове м’ясо, кріп, яйце і маслини (кілька штук залишити для прикраси) нарізати однаковими дрібними кубиками, сир натерти. Всі компоненти з’єднати, заправити сметаною і майонезом. Масу намазати на грінки, прикрасити кільцями маслин і свіжою зеленню. Приємного апетиту!